Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κολαζ part Une.

Αγαπώ  Διαφορά Πράγματα. Μου Αρέσει να δημιουργώ διαφορά είτε αυτά είναι φωτογραφίες είτε κολάζ είτε μουσική που να εκφράζουν πράγματα που τα λογία δεν μπορούν να πουν. Είναι προσωπικό. Ίσως να μην καταλάβεις τι εννοώ. Είναι πολύ φυσικό. Πρόσφατα δημιούργησα κάποια κολάζ που ανέβασα στο τουιτερ και θα ήθελα να παραθέσω εδώ για να μου πεις την άποψη σου.

Το πρώτο κολάζ που έκανα πότε. Ήθελα να κάνω ένα δώρο στην φιλί μου το όποιο θα ήταν  μοναδικό. Αποφάσισα να φτιάξω ένα κολάζ. Δεν είχα ξαναδημιουργήσει μέχρι τότε και η όλη διαδικασία μου άρεσε πολύ. Το αποτέλεσμα μπορώ να πω πως άρεσε και σε έμενα. Μόλις είδα το χαμόγελο στο πρόσωπο της φίλης μου όταν είδε το κολάζ με έκανε ίσως να ερωτευτώ τα κολάζ. Και το συνέχισα.

Και όντως το συνέχισα. Ήταν καλοκαίρι. Αποφάσισα να αγοράσω ένα τεράστιο χαρτόνι ώστε να μπορέσω να τοποθετήσω όσα περισσότερα πράγματα μπορούσα. Είχα τρομερά νευρά εκείνη την ημέρα. Αποτέλεσμα να εκτονωθώ στην δημιουργία. Μετά από 2 ώρες είχα δημιουργήσει αυτό.


Άρχισα σιγά σιγά να πειραματίζομαι με καμβάδες. Αγόρασα μικρούς καμβάδες και άρχισα να τοποθετώ μικρές εικόνες πάνω τους. Με δυσκόλευε αλλά και μου άρεσε. Δημιούργησα 4 Μικρά Κολαζ. Το τέταρτο το δημιούργησα για το Mad. Τους το πήγα όταν είχα κερδίσει το Kanto Monos Sou. Πρέπει να βρίσκεται κάπου στο στούντιο τους.
Αυτό πλέον ανήκει στο MAD RADIO 106.2

Αυτά είναι τα πρώτα μου κολάζ. Ελπίζω να σας άρεσαν. Part Deux Coming Soon.Αντίο  Άγνωστε
 

2 σχόλια: